Milf-morsan,  Workmode

Jobbar ikapp

Idag har jag snorat värre än värst. Knappt kunnat äta med risk för att kvävas när jag har mat i munnen och inte kan andas. Men förutom det (och lite träningsvärk) känner jag inte att förkylningen blev sämre av träning. Det kändes mest skönt att röra sig som jag trodde. Träningsvärken har kommit smygande i bakpartiet idag. När jag kom hem och skulle gå upp för trappen förvånades jag över hur stelt och smärtsamt det faktiskt var. Positivt ändå, man tanke på att jag inte riktigt kände att jag tog i så mkt.

På fredag har jag en dejt med PT-Emma. Då ska jag se till att ta i så jag skiter på mig. Världens bästa bakdelar byggde liksom inte sig själva. Och hur gärna jag än vill det så kan en liksom inte bara matas med muskler, tydligen. Jag ber redan nu om ursäkt ifall min perfekta rumpa kommer att göra dig löjligt avundsjuk lagom till sommaren.

Nu ska jag sätta mig och ta tag i sånt som jag skulle göra på jobbet men inte lyckades med för att inga inloggningar fungerade, för att jag inte helt lärt mig olika system, för att jag vart sjuk och för att jag vabbat och så vidare. Men jag har satt en egen deadline till på fredag och jag tänker hålla den, så då får jag jobba ikapp lite. Nästan helt frivilligt. Ingen kräver att jag ska jobba hemma, men jag kräver av mig själv att inte skjuta upp problem, fixa deadlines och sådär.

Måste såklart lägga ut en snygg Snapchat-selfie innan jag sätter igång. Tyckte jag blev så söt med öronen. Sen på med Spotify. Fick feeling på Ed Sheeran. Tydligen är jag inte den enda, kolla in hur MÅNGA spelningar låten har. Sjukt ju!

Vad lyssnar ni på som finns på Spotify? Har ni Snapchat?

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 1 =