Uncategorized

Jag har opererat mig.. Närmare bestämt tuttarna!

Hallå gänget!
Inför min bröstoperation vågade jag faktiskt inte skriva nåt. Jag vågade liksom inte hoppas att det faktiskt skulle bli av. Mathias hade vart magsjuk på helgen, Colin hade haft feber och mina nerver spökade så jag trodde att jag också skulle bli magsjuk. Saker och ting har en tendens att jävlas med mig, så jag struntade i att skriva något, eftersom att jag hade blivit SÅ besviken om jag blivit tvungen att ställa in eller flytta fram operationen.

I alla fall så gick allt som beräknat. I onsdags hade jag tid för att göra en bröstförstoring och en bröstförstoring blev genomförd. Det är nu lördag och jag har fortfarande inte sett mina nya bröst, först imorgon ska jag ta av plåsterbandagen och sätta på min sport-bh. Dock är jag rejält svullen känner jag och det kliar så att jag håller på att tappa förståndet, så bandaget åker nog av idag ändå. Jag är överkänslig mot allt som liknar plåster (kliar och blir sår) och äter nu morfinliknande preparat (som kliar tokigt mycket) och hela blandningen får ju kroppen att KLIA SÅ JAG BLIR TOKIG!

Jag kommer att uppdatera mer om det här. Om mina förberedelser. Konsultationer. Rekommendationer. Kostnader. Bra att tänka på. Reflektioner efter. Återbesök, och ja.. Allt. Men inom sin tid. Just nu är jag mest snurrig, har lite ont och är allmänt dålig på att uppdatera. Men jag lever i alla fall och det är det viktiga.

Så, vad har ni för helgplaner?
Dag 3. Överlever med smärtstillande.
Har fortfarande mitt klisterbandage på.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 + 16 =