Uncategorized

Jag har ont i ”vingarna” på ryggen.

I förrgår hade ju jag PT-timme med Marie. Och då uttryckte jag min önskan att träna till mig en stabil bakdel. Och att kunna göra squats ordentligt. Och visst skulle jag få hjälp med det!

Jag hade aldrig kunnat ana att jag kunde göra så djupa squats. Med vikter. Så många gånger, dessutom.

Igår kändes det mest jobbigt i benen. Stelt och lite ont. Speciellt när jag hade min son i knät. Eller hoppade ur bilen. Eller gick i trappen. Eller ja.. Hela tiden! Och idag då? Behövs voltaten-gel på hela kroppen! Armarna, benen och framförallt ryggen. Oh den arma ryggen! Det enda positiva i det här eländet av smärta är att jag hoppas att mina ”vingar” på ryggen kommer att försvinna om jag fortsätter såhär. Det gäller att tänka på målet för att inte vilja ge upp dagar som denna!

På filmen har jag parkerat min smärtande kropp i soffan. Oförmögen att resa mig eller göra motstånd, vilket min son såklart utnyttjar. Varning för fötter till er med fobi. Klippet är 10 sekunder.

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − sju =