Uncategorized

Jag är SÅ svag för godsaker!

Ni kanske minns att jag sa att jag skulle gå på kalas och att jag inte är en såndär tråkig en som äter ett äpple istället för fikabröd? På kalaset bjöds det först på smörgåstårta. Och det finns smörgåstårtor, och så finns det smörgåstårtor! Både min mamma och min bonusmamma gör båda två helt sinnessjukt goda smörgåstårtor. Den här gången var det min bonusmamma som gjort en enorm tårta. Galet god och väldigt fin. Smörgåstårteperfektion!

S m ö r g å s t å r t a !
Den dagen jag blir vegan på riktigt kommer jag sörja dessa!

Den här gången tänkte jag till. Tog lagom mycket smörgåstårta för att få plats i magen med fika också. Råkade nämligen upptäcka ett jättelager med kakor och biskvier ute på trappen innan vi klev in på kalaset. Jag tog en av varje. Och så en extra av chokladkakan. Jag är SÅ svag för kakor! Är tyvärr inne i en sån där period där jag tänker att jag ändå inte kan träna så jag kan lika gärna äta goda saker. Snark, vad dumt va!?


K a k o r !
Ärs då, glömde snurra på bilden. Den i mitten smakade..
KAKPERFEKTION!
Sånt här får mig att tänka om, jag kanske inte alls
vill bli fit och fräsch. Jag vill leva på kakor!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =