Fitnessmorsan,  Livet i mjukisbyxor

Intervall-livet

Jag är alldeles för rastlös för att orka vara sjuk. Om jag ändå hade vart en sån där person som uppskattade att titta på tv, då hade jag kunnat ligga i sängen och glatt betat av OS. Tyvärr är jag inte vidare värst intresserad av OS och jag tittar i princip aldrig på tv. Planerar inte att börja heller.

Jag har kört lite intervaller här hemma.
Upp och laga mat.
Ligga ner och vila.
Upp och hänga tvätt.
Ligga ner och vila.
Upp och hämta vatten.
Ligga ner och vila.

Under gårdagens vila betade jag av dom ”nya” avsnitten av Gilmore Girls. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska titta på. Vi tittar på så mycket serier tillsammans och börjar jag titta utan min kära sambo så dyker han gärna in i avsnitt fyra eller fem och tycker att vi måste samtitta även på den serien. Och alla vet väl att en inte tjuvtittar på serier som en ser ihop?!

”Mitt mentala säger att det är dags att sluta sjuka och typ slänga på kalasdojjorna. Mina lungor säger åt mig att gå och sova.”

Nästa gång jag tar mig upp tänkte jag förresten ge mig på ett försök att ta en liten promenad. Det är inte förrän en försökt vara frisk och gjort riktiga frisk-grejer som en vet med säkerhet om en orkar vara frisk eller inte. Mitt mentala säger att det är dags att sluta sjuka och typ slänga på kalasdojjorna. Mina lungor säger åt mig att gå och sova.

  1. Blommor från Mathias.
  2. Frukost hälsosamma-livet-style. Gröt med kanel i och banan på toppen.
  3. Mellanmål hälsosamma-livet-style. Ett ägg, lite kalkon och minikeso.

Så glad en blir av snittblommor! Mathias kom hem med dom här efter jobbet igår eftersom att han vet att jag älskar tulpaner. Att någon tänker på en när en är sjuk är ju det ultimata. Han brukar iofs oftast komma med godsaker, men nu vill jag inte äta massa choklad å grejer (nåja, vill och vill. Jag har bestämt mig för att låta bli.).

 

11 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − tre =