Milf-morsan

Höstkappa

Jag letar efter den perfekta höstkappan. Dels för att jag vill ha en höstkappa bara för att jag inbillar mig att jag vill ha en (den jag har nu som är ”nyast” har jag ändå haft i sex år..) men också dels för att jag tänkte ge den till mig själv i grattis-till-det-nya-jobbet-belöning. 

Det här är ett mission långt mycket mer avancerat än jag till en början kunde tro. Inte nog med att en ska bestämma sig för vad en vill ha för modell, sen är det också dags att leta efter drömplagget. Jag tror att jag har scannat igenom ungefär halva internet (nästan sant, jag har i alla fall spenderat många timmar på otaliga sidor). Hittills har typ två riktiga godbitar dykt upp. Dom har dock inte riktigt vart i den priskategori jag önskar. Att leta på internet är för övrigt inte så tidseffektivt, eftersom att nästan alla internetsidor som har kappor också har andra kläder till försäljning. Och när jag ändå är inne och kollar.. Ja men det finns ju toppar och jeans och väskor och.. Allt. Men inga bra kappor.

Men så hade jag lite egentid och vandrade runt i en galleria idag alldeles för mig själv (hörde jag ett halleluja?). Och där hängde en kappa som jag faktiskt kan tänkta mig vara ”the one”. Jag blev plötsligt förälskad, framförallt för att kragen var så snygg. Men jag känner mig tveksam över fickorna. Jag tycker att dom är coola, men hur länge kommer jag att tycka det? Jag hade önskat inbyggda fickor med klassiska ”lock”. Hade den haft dom fickorna hade det vart perfekt.

En smart grej som jag lagt mig till med är att jag inte handlar kläder lika mycket på impuls längre. Förut köpte jag allt möjligt som föll mig in. Resultatet var en något förvirrad garderob där typ ingenting passade ihop. Nu försöker jag tänka smartare. Hur skulle mina andra kläder passa till det där plagget? Behöver jag komplettera med nåt? Finns den kompletterande grejen ens? Om jag fortfarande tänker på plagget eller saken några dagar senare köper jag. Men om den plötsliga intensiva materiella kärleken jag kände har lagt sig så kan jag tacka mig själv för att jag tänkte smart och kan lägga pengarna på nåt vettigare.

Här är den i alla fall. Grå istället för beige. Rätt krage men fel fickor. Bra längd på modellen. Idag är det kärlek, håller den i sig tänker jag att vi förenar oss och lever ihop i höst.

Imorgon tänker jag ge Jennys Step Up-pass ett nytt försök. 10.15 på Raw Motion i Knivsta.
Gå in på bokadirekt och sök efter Raw Motion. Klicka dig in och hitta listan med pass. Högst upp i den listan står det ”Step Up (Jenny)”. Är du medlem på Raw Motion ingår ju passen. Är du inte medlem antar jag att du betalar engångsavgiften för träning, man swishar på plats bara. Läs mer på deras hemsida här. I skrivande stund finns det tre platser kvar så skynda att boka! Om du inte testat Step Up förut och inte vet om du gillar det, passa på och testa! En bonus är att du får se mig som är totalt motoriskt obegåvad. Kom, det blir kul!

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − 11 =