Familytime

Hörrö bajsblöjan jag älskar dig!

Jag är knappast ensam om att känna eufori när solen tittar fram, vårjackan åker på och det är sneekersväder. Alltså.. WOW! Sånt här väder som det är nu boostar ju humöret supermycket. Med betoning på SUPER! Hostar som en galning, möjlig feber och ont i halsen.. Strunt samma. Det är ju för sjutton solsken OCH varmt, samtidigt!

Sånt här väder som det är nu boostar ju humöret supermycket Med betoning på SUPER!

Idag efter jobb, skola och förskola så handlade vi middag på affären på vägen hem. Skämde bort mina barn med lite fika, kakor och en varsin burk läsk, som ja, helt korrekt, innehöll socker och är ren galenskap. Även dom kan behöva en extra skjuts sol-vitaminer en dag som denna. Dealen var att fikan skulle inmundigas utomhus.
Jag började koka middag medan dom bullade upp i bästa solläge på en stor sten utanför. Jag kunde se och höra dom genom fönstret när dom skrattade och underhöll varandra. Till och från är dom så gulliga mot varandra att hjärtat smälter om och om igen.

Lite senare har syskonkärleken såklart gått över. Då vill Colin attack-fisa Haley i ansiktet och hon blir såklart superarg och kriget är igång. Haley ligger i sängen och kollar på sin telefon, nynnar mobbnings-ramsor till Colin och han i sin tur laddar upp med ännu fler fisar, hoppar omkring i sängen för att störa henne och gör allt för att få hennes uppmärksamhet, positiv eller negativ är oviktigt.

Dom gapar och skriker. Slåss och gråter. Svär och har sig. Den ene avskyr den andra dubbelt upp hela tiden. Allt är fel. Syskon är skit.

Sen ska dom gå och sova. Och då hör jag dom ligga och viska. ”Jag älskar dig, älskar du mig?” och då svarar den andra att jo ”jag älskar dig mer än någon annan” och så fnissar dom och kallar varandra för fis och kisskorv och sen är det tjafs igen. ”Hörrö bajsblöjan jag älskar dig”, slag utdelas och ett vrål hörs tätt följt av ”Älskar dig också äckelpotta”.

Syskon alltså. Det bästa en har i livet!

246 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 17 =