Girls on tour,  Kalasvardag

Girls on tour – Göteborg

Heter alla verkligen Glenn i Göteborg? Och vad har dom egentligen för valuta där i Götet?
Är det lika svårt att åka rätt med spårvagn som det är med buss eller tunnelbana?
Kommer Sanna att uppskatta min playlist som jag rev ihop igår? Vem vill inte sjunga till All Saints klassiker?
Har jag packat allt nu? Går det verkligen bra att packa i en Ica-kasse? Påminn mig att packa plånboken!

Senare idag avgår bilen mot sydligare breddgrader. 473km är det tydligen mellan Knivsta och Göteborg. Kortaste vägen. På en höft sådär. När jag skulle gå och lägga mig igår kom jag på den briljanta idén att jag skulle skriva en lista över saker som jag skulle ha med mig. För jag skriver alltid listor, på allt. Även saker som jag inte ens behöver listor till. Och oftast tittar jag inte på listorna när det är tänkt att jag skulle behöva dom, eftersom att jag kommer ihåg allt i huvudet, men det känns liksom lite tryggt att ha en backup ifall hjärnan skulle kollapsa.

Även idag har jag ignorerat min lista. Istället har jag gjort som jag brukar, slängt upp allt på sängen för att få en överskådlig bild över allt som skall med. Det blir lättare att matcha kläder, se så jag inte glömt springskor, få en överblick över hur och i vad saker skall packas osv om jag faktiskt ser grejerna och inte bara gissar. På en lista kan det tex stå ”två tröjor”, vilket ju är ganska tillintetsägande för inte vet väl jag vilka två tröjor som skall packas då heller. En vill ju gärna försöka matcha lite iaf.

Viktigt är också att ha sköna kläder när en ska sitta ner i typ fem timmar. Bästa hade vart mjukisbyxorna men dom är så förbannat fula (och dessutom skitiga) så dom får stanna hemma. Jag kanske ska testa det här med att vara ”lite fin” och åka i VANLIGA kläder. Hör och häpna! Den delen i mig som alltid längtar efter skönaste kläderna bara ryser av tanken på att jag skulle sitta ner i ett par jeans i flera timmar. Men ärs, det är så värdsliga problem att jag måste sluta tänka på det!

Nu ska jag avsluta alla projekt jag påbörjat. Sen är det adios och hörs på en stund!

20 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + tio =