Uncategorized

Fyra veckor över, nu återstår ”tills vidare..”

Mina första fyra veckor är över.. 
..men det var alldeles för kul och gav alldeles för bra resultat för att jag ska ge upp och börja äta rostmackor och hinka oboy på morgonen samt äta ostbågar till Netflix varje kväll.. 

Kul notis:
En kollega frågade mig om jag förvandlats till ”Sporty Spice” eller nåt (och syftade på mina adidasbyxor jag glider omkring i jämt), varpå jag lite glädjebittert svarade att mina andra byxor har blivit för stora! 

Så här fortsätter resan med gröt och ägg till frukost. Saningen är att det måste varieras lite med smakerna för att inte bli kräkstopp ända upp i halsen. Inte för att det inte smakar bra, utan mest för att det blir lite mycket samma lika och jag uppskattar väl egentligen att variera mig mer.

Igår kväll dejtade jag för övrigt grannen på gymmet. Kvällen till ära körde vi lite armar. Direkt efter kändes det som att mina armar hade gått och lagt sig medan resten av kroppen var vaken. Klockan hade passerat nio när vi var där och det var därför inte speciellt mycket folk. Vi lämnade faktiskt stället sist. 

Det var nåt speciellt med att ha hela stället för sig själv, med en kompis som man kan vara avslappnad med och som liksom är där av samma anledning som en själv. Det var länge sedan jag kände mig så pass avslappnad på gymmet. Trots att jag tränat regelbundet i ett halvår nu så lyckas jag ändå alltid känna mig lite osäker, men igår var det helt annorlunda. Det blir bara roligare och roligare att vara där! Testade på nya övningar jag vart för feg för innan och det var som sagt sjukt kul!
Dagens matintag hittils:
Gröt med minimjölk och ägg till frukost.

Supermini Keso med hallon till mellanmål.

8 kommentarer

 • https://tinyurl.com/rsacwgxy g

  Hi there, I discovered your website by way of Google while looking for a related topic, your site came up, it seems
  to be good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, just was aware of your blog through
  Google, and located that it is truly informative. I am going to
  be careful for brussels. I will be grateful should you proceed this in future.
  A lot of other people might be benefited out of your writing.
  Cheers!

 • flight scanner

  Good day! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely happy I found it and
  I’ll be book-marking and checking back frequently!

 • adreamoftrains web hosting sites

  Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book
  in it or something. I think that you could do with a few pics to
  drive the message home a little bit, but other than that, this is magnificent
  blog. A great read. I’ll definitely be back.
  adreamoftrains best website hosting

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + sexton =