Uncategorized

Fruktbuffé.

Frukost alltså.. Jag äter ju oftast gröt numera. Det mättar och kan varieras i det oändliga. Men mina barn är betydligt kinkigare. Speciellt det lilla barnet. Han äter inte vad som helst han inte. I morse fick dom ”fruktbuffé”. Äpplen, vindruvor och päron.


Äpplena dög, men jag hade struntat i att skala dom så det var väl med viss skepsis som dom gick i. Vindruvorna var fel färg. Päronen för hårda. Men det var fint att titta på.

Båda barnen och dinosaurien fick frukt till frukost.


Vad äter era barn till frukost?

Om dom själva får välja alltså?

7 kommentarer

 • P

  Lät ju asgott. Siri äter bara rena sockerprodukter till frukost. Just nu yoghurt och puffar. Eller typ havredryck o en macka med skinka på. Hon är ingen frukostmänniska heller. På helgen blir det ägg men i veckorna är vi för trötta o sena 🙂

 • Kela Rosén

  Men varför är alla lätta och snabba alternativ jämt sockerbomber? Jag blir frustrerad! Det är det här jag ska lära mig, hur jag ska tänka om och tänka rätt och liksom göra mina barn en tjänst. Haley kommer bli missnöjd om jag tar hennes mackor och oboy men äh, en mammas uppgift är inte alltid att bli omtyckt. Och VARFÖR äter barn inte det gula i ägg? Så många frågor, så lite svar, haha!

 • P

  Jadu det är otroligt dåligt. Men jag brukar tänka att det är bättre att hon äter än inte alls. Jag försöker ge nyttiga mål men många gånger bjuder jag tyvärr på snabba lösningar som belvita kex och mackor. Antar att jag inte orkar fighten. Övriga mål äter Siri bra. Hon älskar dessutom alla typer av grönsaker. Ang ägg har jag inte varit med om att äggulan ratas. Jag brukar visserligen mest stega äggen o då röra till lite så den blandas.

 • g so

  Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just curious if you get a lot of
  spam remarks? If so how do you prevent it, any plugin or
  anything you can advise? I get so much lately it’s driving me crazy so any help is very much
  appreciated.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =