Kalasvardag,  Workmode

Fotoalbum

 

Suttit i snart två timmar och redigerat ett fotoalbum på en sida på nätet. Visst är det väl ändå väldigt smidigt att man kan göra album på nätet och så vips får man dom hemskickade och klara!?
I somras fotade jag lite på våra vänners bröllop. Efter det har jag vart sämst i världen och inte givit dom bilderna. Så jag tänkte att det kunde vara kul att få bilderna i bokformat.

Synd bara att allt jag höll på med försvann och nu måste jag börja om.. Sortera nästan 800 bilder för att hitta mina 134 favoriter igen. Vilket jävla projekt. Trodde först att jag skulle få ett psykotiskt anfall men så kom jag på att jag har tabletter mot sånt. (Skoja, jag tar inte så lätt på tabletter..) Så jag dunkade huvudet i bordet en stund och och ska nu sätta igång och börja om. Fast med en annan dator. Fattas bara att jag får slut på batteri mitt i allt också. Jösses..

Sa jag förresten att det här var album ett av typ tjugo? Jag värdesätter verkligen fotoalbum. Det känns som att så mycket av alla bilder vi tar idag bara kommer att försvinna på något minne någonstans annars.

Oh well..

Snark. Dubbelsnark. Megadubbelsnark.
Pax för en till omgång kaffe. Skam den som ger sig!

17 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =