Fitnessmorsan,  Kalasvardag

Fitbit på armen!

Hörrni, nu börjar det kännas lite som att fitbiten liksom har en given plats på armen. Jag traskar på, analyserar min sömn, tävlar och samlar utmärkelser. Det är jättekul! Visst, en kan definiera kul på många olika sätt, men det här är ett av dom. Vardagsskoj. Det känns liksom peppigt att ha en grej på armen som hejar på och påminner en om att röra på sig och sen i sin tur håller koll och räknar steg osv. Vi är ett bra team jag och fitbiten!

     

Sammanfattning av bilderna:
1. Sådär bra var jag en dag. Det blir dock inte grönt rakt igenom varje dag.
2. Woohoo, jag vann en workweek-stegräknar-tävling!
3. Veckostatistiken. Jag var grym förra veckan. Beroende på vad en jämför med, men jag jämför bara med mig själv.
4. Jag fick en utmärkelse. Gissar att folk i min omgivning bryr sig ungefär noll procent angående mina Fitbit-utmärkelser, men det till trots får dom minsann höra om dom.

Har ni fitbit? Lägg till mig så kan vi tävla!
Har nå någon annan smart/tränings-klocka? Vad gör den bra eller mindre bra?

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 + 20 =