Fitnessmorsan

Filmen är uppe!

Den är här! Filmen ligger uppe på min kanal (det heter tydligen så, jag har läst på nu!). Nu så här i efterhand när jag sitter och tittar på filmen och klipper tänker jag bara ”vad fan gör jag där? åk hem och andas för fan!”. Men vi hade faktiakt åkt i flera timmar för att komma dit. Jag hade spenderat flera timmar i badhuset för att få ordning på simningen så att jag inte skulle sjunka som en sten. Jag hade liksom bestämt mig, så jag gav inte upp i första taget. Det är en bit in i cyklingen som jag börjar bli kissnödig och undrar om jag ska kissa cyklandes eller vad fan jag ska ta mig till.. Då börjar jag ge upp på riktigt. Men det är ett senare klipp. Ni får hålla till godo med det här.

Länk: https://www.youtube.com/watch?v=gMACkCw0lLM&feature=youtu.be

Obs, sa jag det tidigare kanske? Men jag har inte klippt film förut. Och jag sitter halva tiden och svär för att jag har högre ambitioner än vad iMovie erbjuder så jag nöjer mig med det där tråkiga bara för att. En kurs hade suttit fint, tills dess.. Njut av mitt stånkande och stönande. Ni får liksom lida med mig. Tack!

31 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tolv =