Kalasvardag

Fest med tjejtema

Födelsedagsinbjudan. Temafest. Girls night.

Bella bjöd in till födelsedagsfirande. Temat var tjejkväll. I beskrivningen stod det att alla skulle vara tjejer och att alla skulle gå all in. Jag tänkte att nu jävlar ska jag vara mer än jag brukar. jag köpte en sån där leopardmönstrad kroppsstrumpa i sammetslent tyg. Färgade håret chockrosa och tog mina horigaste knähöga skor till.

Hade så sjukt höga förväntningar på mig själv. Slå klackarna i taket och bli full som en kanonspruta. Kanske myshångla med mig själv i städskrubben och sen ringa hem till Mathias mitt i natten och kärleksförklara mig och säga att jag gått vilse eller så. Att han måste hämta mig och svamla nåt om borttappade kattungar eller så.

Men jag var inte riktigt där. Jag hade partyfeeling men ingen all-in-eller-ingenting-feeling. Så jag såg mig själv besegrad och blev hämtad av Mathias vid midnatt. Ni vet då ungdomarna går ut och roar sig. Då åkte jag hem. Sen sov jag gott hela natten och vaknade i god tid morgonen efter och hade sovit ut. Det är bra jävla gött att vara vuxen och ha livet stabilt emellanåt.

Allt väl förutom att det inte var fullt lika roligt att vakna med chockrosa hår som det var att gå på fest med chockrosa hår.. Så atte.. Alla tips på hur jag fortast blir av med färgen mottages tacksamt!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

6 + tre =