Uncategorized

Efter operation: Uppsvälld mage!

Det värsta hittills med operationen är min uppsvällda mage. Den är mer eller mindre uppsvälld till max och det gör så sinnessjukt ont. Varvar bajsa-lätt-medel, vätskeersättning och försöker att komma ihåg att dricka massa vatten. Utan vidare framgång.

Det har inte givit direkt önskad effekt än. Igår kväll frågad Mathias mig om jag var gravid, eftersom att jag i princip ser höggravid ut. Tack för den liksom.

Jag borde kanske röra på mig mer. Men inte först idag, en vecka efter operationen har jag känt att jag verkligen skulle våga mig ut på en promenad. Men idag öser det ner snö. Och då får jag för mig att jag ska snubbla i snön och punktera tuttarna, typ. Så jag håller mig inne och tar en promenad med min crosstrainer istället, inte i närheten så skönt men bättre än att bara sitta still.

Dessutom sitter jag och sover än. Det är så obehagligt att resa sig ur sängen, och jag ville inte riskera att bajsmedlet skulle sätta fart på magen mitt i natten utan att jag skulle komma ut sängen och hinna till toaletten. Eller som Mathias sa ”Det är ju onödigt äckligt om du ska hålla på och bajsa ner dig i sängen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 2 =