Uncategorized

Efter operation: Uppsvälld mage!

Det värsta hittills med operationen är min uppsvällda mage. Den är mer eller mindre uppsvälld till max och det gör så sinnessjukt ont. Varvar bajsa-lätt-medel, vätskeersättning och försöker att komma ihåg att dricka massa vatten. Utan vidare framgång.

Det har inte givit direkt önskad effekt än. Igår kväll frågad Mathias mig om jag var gravid, eftersom att jag i princip ser höggravid ut. Tack för den liksom.

Jag borde kanske röra på mig mer. Men inte först idag, en vecka efter operationen har jag känt att jag verkligen skulle våga mig ut på en promenad. Men idag öser det ner snö. Och då får jag för mig att jag ska snubbla i snön och punktera tuttarna, typ. Så jag håller mig inne och tar en promenad med min crosstrainer istället, inte i närheten så skönt men bättre än att bara sitta still.

Dessutom sitter jag och sover än. Det är så obehagligt att resa sig ur sängen, och jag ville inte riskera att bajsmedlet skulle sätta fart på magen mitt i natten utan att jag skulle komma ut sängen och hinna till toaletten. Eller som Mathias sa ”Det är ju onödigt äckligt om du ska hålla på och bajsa ner dig i sängen”.

6 kommentarer

 • http://tinyurl.com/

  Thanks a lot for sharing this with all people you really know what you’re speaking about!
  Bookmarked. Kindly also talk over with my site =). We may have a hyperlink change agreement between us 0mniartist asmr

 • asmr but

  Hello, I think your site might be having internet browser compatibility issues.

  Whenever I take a look at your web site in Safari, it looks fine but when opening in I.E.,
  it’s got some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up!
  Besides that, great blog!

 • free dating sites with

  I think this is one of the most significant information for me.
  And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The website
  style is great, the articles is really great : D. Good job,
  cheers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − tretton =