Uncategorized

Chekar av delmål!

Jag hade som mål att klara 30 armhävningar
(i ett svep) till midsommar. 
Besvikelse deluxe, jag klarade inte av att göra dom i ett svep. Men jag klarade av att göra långt många fler under ett träningspass. Så jag ger mig själv en lite lätt klapp på axeln i alla fall.

Jag hade bestämt mig för att genomföra minst
ett triathlon i år. 
Det såg dock länge ut som att jag skulle få följa med och endast agera pepp då ekonomin sket ihop sig helt och hållet. I sista stund hoppade en person av, och jag fick hennes biljett/startnummer. Bitterljuvt att någon hoppar av men att jag själv fick chansen att köra. Så jag laddade om, ställde in mig på att genomföra och nu är det över och förbi. Jag hade lite hinder under dagen och loppets gång, vilket till slut gjorde att jag inte direkt kom först. Men med en tid på 1:51:05 är jag ändå nöjd över att jag genomfört det hela.

Mina egna(mer personliga) mål var att bli mer bekväm på gymmet, våga ta plats och att kunna gå dit och veta vad jag ska göra så att jag inte fastnade med samma fem övningar för all framtid.
Jag skulle säga att jag delvis är där. Jag vågar absolut ta för mig och bryr mig inte längre lika mycket om vem som tittar, men det låser sig fortfarande i huvudet ibland och därför måste jag bestämma mig redan innan vad jag ska träna och hur. Det är för visso en taktik som funkar, så jag skulle nästan säga att jag är i hamn med mina mål.

*

Jag har lite snabbt klippt ihop en film som illustrerar mina sista 30 minuter innan start på Triathlon i Västervik 2017. Filmen hittar ni här:

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 − åtta =