Uncategorized

Cheeseburgare och digestivekex

Vissa dagar är jag bara så himla dålig. På att äta ordentligt.
Idag har det varit en sån dag. Jag har vräkt i mig digestivekex fast jag lovade mig själv att inte köpa några, och så åt jag två cheeseburgare i bilen på väg till en grej för att det var det enda jag tyckte att jag hann med. Om jag ska vara ärlig mot mig själv så vet jag att det hade tagit lika lång tid att steka två ägg och sleva i sig en skål med yoghurt. Men latheten tog över.

Det här är alltså något som jag vet att jag är urusel på. Att äta bra.
Det är inte så att jag är helt tappad och inte fattar att digestivekex är rena sockerbomben, men jag vet liksom inte vad jag ska äta istället. Okej, fine, att förbereda mat och lite a och o.

Men om jag inte orkade förbereda då? Vad gör jag då?

En önskan jag har är ju såklart att min träning ska ge någon typ av resultat, och därför tänker jag att jag behöver prata med ett eller flera proffs inom olika områden. Det får gärna vara proffs på gym-grejer, som PT-mannen jag träffat. Eller proffs på utomhusträning, kost, höjdhoppning, bmx, hinderbanor, skridskor osv.

Så, är du eller någon du känner proffs eller allmänt superduktig på något av ovanstående eller något annat som kan tänkas vara intressant eller relevant? Hör gärna av er! Jag tycker det är jätteroligt att lära mig nya saker, och vill gärna få ut så mycket jag kan av saker och ting.

Havregrynsgröt med äpple, jordnötssmör,
chiafrön och sedan mjölk på toppen.
Havregrynsgröt med banan, chiafrön
och en klick jordnötssmör. Mums!
       

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton + 19 =