Fitnessmorsan,  Kalasvardag

Bubbel och fitnessbrudar

En sedan långt tillbaka planerad brunch med mina fitnessbrudar gick av stapeln denna ädla lördag. Det där med fitness kanske kan diskuteras, men jag har valt att kalla dom det. Dom är inspirerande, peppande och så jävla härliga och den här brunchen har vart en höjdpunkt jag sett fram emot länge.

Bord var bokat på Kitchen and Table på Gillet i Uppsala där vi svullade en buffé som inte svek smaklökarna. Jag är alltid lite fundersam på om jag ens ska ge mig på nåt annat är desserterna, eftersom att jag har svart bälte i dessertätande, men jag åt det andra också. Blev inte besviken. Nån pullde-veggo-grej föll mig bäst i smaken. På med en rejäl klick guacamole och smaklökarna dansade tango som sig bör. Sköljde ner kalaset med två glas bubbel. Hade kunnat sitta i många fler timmar men det vart ändå full i magen (besvikelse, förr hade jag ju en matmage och en godismage, nu verkar dom ha växt ihop) och mina bordsdamer hade annat inplanerat.

Vidare drog vi en liten vända bland några butiker innan vi vände hem igen. Vi hade sikte inställt på mer bubbel på alkoholaffären och ett par supersvarta jeans med hög midja som inte var för stretchiga och hade fickor. Absolut inga jeggings. Dom fick dessutom inte vara för dyra. Efter några vändor i provrum lite här och där var det Vilas klassiska supersvarta jeans som åter igen fick mitt hjärta att slå. Dom rackarna är minsann riktigt nattsvarta OCH sköna. Har ni några favoritjeans? Tipsa mig!

Hemma var det så himla tyst. Haley satt med sin telefon och kollade på Youtube. Mathias spelade datorspel. Colin sov middag. Så jag gjorde det som alla trötta småbarnsmorsor med två glas bubbel innanför rocken gör när chansen ges.. Jag joggade upp till sovrummet, hämtade min kudde, joggade ner till vardagsrummet och tvärslocknade på soffan. Sova middag är en av mina bästa hobbies!

Tydligen var jag inte den enda som var trött, när jag till slut vaknade av att mitt larm hade tjatat på mig i 40 minuter så sov även Mathias. Colin kom nyvaken ner för trappen och Haley satt i precis samma ställning som hon satt i när jag somnade en och en halv timme tidigare. Vi hoppade i kalaskläderna och gick sedan över till grannarna där det vankades tapas för att fira att Jenny fyllt år i veckan.

Ser ni det där bordet? Det där är i princip omgång nummer två med godsaker. Och som vi vet sedan tidigare så är godsaker liksom lite min grej. Min allra största och ibland också jobbigaste hobby. Att äta godsaker. Jag tappade all disciplin och åt tills det sprutade ut genom öronen.

Jag kan kanske tjata om det lite för ofta, men jag är så glad att vi flyttade hit. Vi trivs så bra och har hittat så himla underbara vänner. Det känns som att det var det här som saknades i livet. Så många saker har fallit på plats, speciellt i år. 2016 var bajskorvarnas år, ett år jag eventuellt kommer försöka stryka ur mitt minne i princip. Men 2017 har vart helt amazing. Såklart har det funnits motgångar även i år, men så många bra saker har hänt att det dåliga är överskuggat.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − elva =