Uncategorized

Bröstoperation: Åtta veckor senare – jag köpte min första BH.

Köpte min första efter-operations-bh. Innan har jag köpt 75B. Nu fick jag hjälp på Twilfit att testa ut min nya storlek. Blev paff när det visade sig att mina nya storlek är 70F!

Vanligt förekommande är ju att en har fel storlek tills en träffar på en kunnig som hjälper en med storleken, som i mitt fall. Och det låter större än vad det ser ut. Men mitt nya problem blir nu att hitta bhar i min sotrlek, eftersom att den är mer ovanlig. På Twilfit, som ju är specialiserade på underkläder, fanns bara en bh i min storlek och önskad modell. 

Trodde aldrig att jag skulle använda färgglada underkläder, men i butiken fanns alltså inte en enda svart bh i min storlek. Ett problem jag inte hade kunnat föreställa mig, men jag väljer gladeligen det problemet före det problemet jag hade tidigare. 


Alla tips på ställen som säljer underkläder i min storlek mottages tacksamt!

2 kommentarer

  • P

    Jag köper/beställer på Twilfit åt mamma. Hon har lite samma problem med sin strl 110D. Tyvärr kan det ta upp till 4-5 veckor men kvalitén är bra och helt okej pris (3-600kr st). Passar på art beställa två tre stycken av samma modell i olika färg varje gång. Mamma gillar utan bygel men finns väldigt fina i spets o så ändå 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + tio =