Workmode

Blev nästan stenrik där en snabbis

Vi simmade på jobbet idag. Jag försökte simma vanligt grodsim (eller hundsim eller överlevnadssim, kalla det vad du vill), men nacken är lite stel än. Då kom jag på den briljanta idén att simma på rygg för att inte belasta nacken så mycket. Så jag simmade på rygg, trots att jag knappt trodde att jag kunde flyta och sådär. Ett stort problem som förut har uppstått är ju att jag har djupt rotade tillitsproblem till alla i min omgivning när vi är i och i närheten av vatten, varpå jag aldrig kunnat slappna av och flyta. Men visst funkade flyttekniken mot en smärtande nacke, dock uppstod andra problem, vilka var följande:

  1. När en inte vill ta i så mycket med armarna utan mest sjöjungfrusimmar med benen så blir en sjukt trött i benen. När det sedan är dags att kliva upp på land är benen helt slutkörda och det blir svårt att både stå och gå.
  2. När en inte har huvudet (och framförallt öronen) ovanför vattenytan för att en försöker simma så nack-vänligt som möjligt på rygg så får en in extremt mycket vatten i öronen, något som i sin tur tydligen gör svinont.
  3. Några timmar senare insåg jag att det kommer att bli jobbigt att gå imorgon. Hur mycket jag än tränar benen så blir jag alltid förvånad om hur svag jag ändå är i just benen.

Vidare kom jag på följande briljanta affärsidé: Vattentäta öronproppar som en har i när en simmar eller badar så att en inte får in en massa elakt vatten in genom öronen och upp i hjärnan så att hjärnan slipper dö och en får men för livet.

Det visade sig i ungefär samma sekund som jag kläckt idéen att en sån här pryl redan finns och typ alltid har funnits. Följande känslor sköljde över mig med det samma:

  1. Toppen, då slipper jag tillverka dom själv.
  2. Ha! Jag sa ju att det var en bra idé!
  3. Fan, nu kommer jag inte kunna ta patent på idén och bli stenrik.
  4. Jaja, det var ju bra att det fanns då iaf för jävlar vad det gör ont i öronen!

I övrigt har den här dagen inte vart vidare spännande. Jag har jobbat, ätit pizza till lunch, tvättat och hängt en maskin tvätt, rakat benen, städat lite, bäddat rent i sängarna, utmanat min konstnärliga sida (bifogad bild, övning ger färdighet fick jag höra. ska öva mycket!), ätit en äggmacka till middag och bokat in en dejt med min gamla barndomsvän Lizette till imorgon.

Skulle vara kul som tusan att riva av en kvällskurs i något kreativt.
Någon som vill haka? Kanske har några specifika önskemål?

Har ni någon gång haft en sjuk bra idé som skulle göra er stenrika men som sen visade sig bli en flopp eller så? Berätta!

14 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × ett =