Uncategorized

Att hitta ett passande bloggnamn

Det är en konst att hitta ett passande bloggnamn. Det ska nämligen gärna säga något om dig, dina intressen och dessutom vara ”sökbart”. Förutom detta ska ditt bloggnamn gärna avslöja vad bloggen handlar om. Så jag har gått igenom ett gäng olika namn för att kolla vad som fanns ledigt eller vad som kändes mest som jag. 

Det här är nämligen tänkt att vara en blogg om mig, samt om vem jag är och varför jag är den jag är och där jag är idag. Om mina vanor, ovanor och mina (nya) intressen. Men även om mitt liv rätt allmänt och vad som komma skall. Det kommer handla om träning och hälsa, matlagning och vindrickning, heminredning och förrådskaos och en del om min kommande bröstoperation. 


Så, mitt bloggnamn borde avslöja följande:

Jag är 30år. Mamma till två barn och har en katt som heter Sigge.
Lever i samboförhållande. Bor i parhus.
Tycker om att laga mat och att baka. Lagar mat betydligt oftare än jag bakar. Dessutom lyckas jag sällan riktigt bra när jag bakar, men skam den som ger sig.
Skam förresten, jag tyckte om den serien, men alla får tycka olika.
Har börjat tränagym. Bättre sent än aldrig, nu ska jag bara försöka ta mig igenom ett helt pass av något slag utan att ligga däckad i ett hörn och kippa efter andan.
I vår ska jag börja dansa salsa med en kompis.
Har nyligen slutat röka. Dessutom har jag dragit ner på koffein och socker. Svårast av allt var faktiskt sockret, jag trodde nikotinet skulle göra mig tokig men jag längtar mest efter en chokladkaka.

Så, jag har sökt på alla möjliga kombinationer av ord som passar in på mig, på vad jag tänkt skriva om, men allt är redan upptaget. Så jag tänkte om.. Vad är jag inte? Jag är tyvärr inte vidare nyttig av mig, lever mitt liv i en godispåse. Men vad VILL jag bli? H E A L T H Y in Sweden, såklart!


Nu kör vi!

26 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − två =