Fitnessmorsan

Är du en spännis? Det är jag!

Jag slås ibland av det faktum att jag faktiskt genomförde mitt första triathlon för ungefär en vecka sen. Jag som faktiskt inte började träna på riktigt förrän i år. Jag som var så rädd för allt för att jag var rädd om min ”trasiga” rygg. Jag som inte riktigt vart dedikerad att göra något sportigt helt fullhjärtat förut känner att jag börjar hitta rätt. Träning är så sjukt kul!

Jag vill absolut fortsätta, anmäla mig till fler lopp och ge hundra procent. Dock behöver jag en snabbare cykel. Och eventuellt en våtdräkt eller triathlondräkt. Det var riktigt jobbigt att simma i den där kylan.. Tips på bästa varianterna? Bästa hade ju vart om jag kunde testa olika cyklar ute på vägarna. Går det?

*

Så fort jag kommer hem åker byxorna av. Och vet ni? Jag speglar mina ben. På riktigt alltså, jag tror aldrig jag har stått och spänt benmusklerna så mycket framför en spegel förut. Men det är ju fascinerande när det sker en synlig förvandling. 

Spänner ni er framför spegeln? Berätta!
Det är helt okej att spänna sig, så länge en släpper kylskåpet när en ska iväg på grejer och sådär 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + tio =