Milf-morsan

Ångestdag, januari 2020

Ångestdag deluxe. Började redan i natt med mardrömmar från helvetet, snurrade och vände mig hur mycket som helst. Kunde liksom inte somna så pass att jag bara SOV utan att jag drömde skit eller började fundera på vilket väggkakel som passar bäst ihop med vilken tapet. Obs, jag har ingenstans att sätta upp varken väggkakel eller tapeter, det är bara min hjärnas sätt att djävlas med mig.

Dagen fortsatte sen med ännu mer ångest. Mest överväldigande var det att jag som sagt inte har någonstans att sätta upp kakel eller tapet. Några uppmärksamma själar kanske har noterat att jag och Mathias inte längre lever ihop. Jag valde att flytta och nu bor jag i ett gulligt litet hus som jag hyr tills vidare. Problemet med ”tills vidare” är dock att jag i princip bara hyr en månad framåt, och att jag inte riktigt vet när månaderna kommer att ta slut. Det kan vara nästa månad, men det kan också vara i juli. Jag har inte riktigt fått några besked och det äter upp mig inifrån av oro. Men vi kan väl vara optimistiska och säga att jag det åtminstone är till juli. Det enda jag vet är att huset ska användas till skolverksamhet efter sommaren.

Hur som helst kunde jag inte sluta tänka på det här och älta det i mitt huvud osv. Jag trodde att jag skulle peppa upp mig själv när jag kollade hus till salu på kronofogdens auktioner. Men icke, blev ganska mycket sämre. Sen fastnade jag en stund på Pinterest, ett ställe som oftast bringar hopp. Sparade tapeter och kakel till mitt hus som jag inte har. Det gjorde inte heller saken bättre. Jag fick ännu mer ångest. Till slut hade jag ett sånt tryck över bröstet och så svårt att andas att jag bara la mig i sängen och bestämde mig för att vila för att få ner pulsen. Ställde larm så att jag inte skulle sova så länge, gav mig själv 30 minuter, en lagom powernap. Vaknade dock tre och en halv timme senare, helt groggy och uttömd på energi.

Värmde en matlåda. Micrade en kopp kaffe. Lös med ficklampan på min enorma halsmandel samt tog tempen på mig själv. Kände mig megasjuk. Men så tog jag mig i kragen, hämtade barnen, handlade lite och väl hemma kom energin sakta tillbaka. Färgade Haleys hår, fuskade med lite godis efter maten och hade djupa samtal med Colin. Tiden rusade iväg och direkt efter var det tandborstedags och nu ligger barnen i sängen och varvar ner med varsin skärm (ogillar egentligen det men har själv för lite ork, så vi kör ju ändå en fuskdag..).

När huset väl var tyst och alla lampor (utom en) var släckta började jag rensa på datorn, fixa med inställningar osv. Wow, så avslappnande. Men jösses vad tiden går fort bakom skärmen, känns som jag suttit här en kvart men det har gått en och en halv timme.

Eftersom att Colin ligger med min mobil blir det inga bilder här (än). Kanske infogar dom senare. Alla inlägg med bild är roligare än dom utan. Om du orkat läsa hela vägen hit bjuder jag på popcorn och kärlek. Lämna en kommentar isf så vi kan boka en dejt. Hejdå!

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 1 =