Uncategorized

4 Focused Weeks, RESULTATET!!!

De senaste fyra veckorna har jag lagt in en stadig kostplan, tränat i vår fantastiska lilla grupp med PT tre gånger i veckan samt tränat själv utöver det. Även rivit av lite morgonpromenader, gått eller cyklat istället för att ta bilen när jag kunnat osv. 

Det här innebär att jag uteslutit alkohol och socker. Jag har ätit gröt istället för mackor på morgonen, klämt i mig ett ägg eller lite kvarg med bär när jag ska äta mellis istället för divestivekex med extra mycket ost och jag har låtit bli att småäta godis och kakor hela tiden.

På träningen har jag tvingat mig själv att inte känna efter så jävla mycket. Detta eftersom att jag har en tendens att ge upp när jag känner efter. För mig är träning och utveckling väldigt mycket mental styrka. Jag måste vilja det mer än jag orkar. Och visst vill jag det! Mitt mål är att bli stark, snabb, smidig och slank. 

Innan våra fyra fokuserade veckor tog jag såklart bilder för att ha att jämföra med. Vi har även vägt och mätt oss en gång i veckan. Jag hade tänkt skriva här om min utveckling vecka för vecka, men tänkte om och insåg att jag hellre ville delge hela resultatet. Jag har ju skrivit förut att jag inte vill uppmuntra någon vikthets eller komplicerade relationer till mat, och därför tycker jag att det är bättre med en gång i månaden eller så. Nu har det alltså gått en månad och jag är redo att delge er mina resultat.

Bilderna är oredigerade. Osminkade. Håret är ofixat.
Det ni ser här är verkligheten.

Jag tycker att det är stor skillnad i ansiktet, på magen och låren.
Min stora fasa har vart min rygg. Men se, jag har en slank midja igen!
Jag blir så glad över att kunna se en ändring!
Det peppar mig att fortsätta att nå mitt mål!
På fyra veckor jag har nått följande resultat:
Gått ner 3,5kg
Minskat mitt midjemått med 7cm
Även tappat 3,5cm på höfterna
Överarmen är 1cm mindre
Låren har minskat 2cm

Självklart ökat muskelmassa och minskat fettprocent. Exakta resultaten har jag inte då jag förlagt pappret. Men jag jobbar vidare på ännu bättre resultat!

Mina underbara vänner, grannar och peppbrudar
Sanna, Linn, Jenny och Marie:
Det hade inte vart lika lätt,
roligt eller inspirerande utan er.
Ni är banne mig bland det bästa som hänt mig!
Och Emma.. Du är en riktig Toppen-PT!

Bild från idag. Sista täningspasset, sista mätningen.
Det vart lite special med barnen i släptåg.
Dom älskade det, såklart, precis som sina mammor.

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 6 =