Kalasvardag

2018 let’s go!

Hej gänget!
Är det bara jag eller har inte januari sprungit förbi ovanligt fort? Det kändes som att 2017 aldrig skulle ta slut, och sen vips så hade första månaden av 2018 kommit och snart gått. Jag kan helt ärligt säga att jag inte har någon riktig aning om vad jag har fyllt den här månaden med, varför den liksom tog slut så fort.

Tur för mig att jag tar kort på allt. Det hjälper minnet lite på traven.
Så kort och gott har jag fyllt min första månad med följande:

Fortsatt att besöka gymmet. Det dök dock upp ungefär tvåhundratrettiofem nya ansikten i januari. Det visade sig att jag för det mesta släppt ”jag vet inte vad jag ska göra på gymmet, alla kollar på mig, jag får panik”-känslan. (Hurra!) Så jag överlever trots att det är folk överallt. Men om vi ska vara ärliga: Jag längtar till slutet på februari när dom flesta har givit upp.

Sanna introducerade mig för ”WOD-läxan”. På bilderna finner ni två exempel samt en idolbild på Sanna när hon gör armhäv + boxjumps. Tanken var att jag också skulle boxhoppas, men jag hade sån träningsvärk i benen att jag inte kom upp på boxen ens med bästa vilje. Så den aktuella dagen tränade jag armar och hejade på istället.

Ska en komma nån vart med muskelmassan och smidigheten är det lika bra att ge sig själv godisförbud, tänkte jag. Sagt och gjort, jag har nog inte ätit så här lite godis sedan jag körde 4 focused weeks i våras. Jag är sjukt impad över min egen insats.

Bild 1. Testat ”over night oats”. Det funkade ju, men var inte överdrivet roligt för smaklökarna. En nypa kanel i rekommenderas! Smart dock att slänga in i jobbkylen dagen innan och så finns det klart när en glider in på morgonen dagen efter. Och billigt som attan. Billigt gillar vi ju, så det är plus i kanten!

Bild 2. Matlådor. Jag går all in på matlådor. Här ska det sparas pengar och byggas hus. Den aktuella dagen fick jag med mig lite hopkok av det lilla som blivit kvar sedan två olika dagar. Dumt att kasta mat liksom.

Bild 3. När en inte har någon matlåda klar. Två kokta ägg, en burk med makrill i tomatsås och lite isbergssallad. Förvånansvärt gott. Och en burk med makrill kan en ju alltid ha i väskan som reserv. Samma sak med ägg!

Och just det. Efter mycket om och men kom äntligen snön. Precis lika (för) sent som förra året. Och självklart har vi åkt pulka, snowracer och stjärtlapp. Dessutom ingick korvgrillning med grannarna.

Så vad har ni gjort i januari?

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × tre =